Today.ua

Нову Skoda Octavia купе показали в Мережі

Skoda Octavia четвертого покоління буде доступна в двох кузовах – ліфтбек і універсал. А як би вона виглядала у вигляді купе? Відповіли на це питання дизайнери з угорського ательє X-Tomi, які намалювали купе Skoda Octavia 2020.

Вийшов дуже стильний і красивий автомобіль. Шкода, що його поява в серійному виробництві малоймовірна. Якщо боси компанії Skoda коли-небудь все-таки приймуть рішення випускати Octavia купе, то ми отримаємо чудову недорогу альтернативу німецькому Audi A5.

Нагадаємо, що ще в 2017 році в пресі з'явилася інформація про те, що Skoda розглядає питання створення спортивного купе. Подейкували, що цю новинку зроблять на честь знаменитої моделі 110 R.

Британський журнал Auto Express стверджував, що чеський автовиробник планує до 2025 року розробити і випустити на ринок купе з електричною силовою установкою. Але поки ця інформація офіційно не підтвердилася.

Прем'єра Skoda Octavia 2020 відбулася 11 листопада. У продажі ця новинка з'явиться на початку наступного року. Octavia нового покоління трохи збільшилася в розмірах, а по технічній частині вона взяла багато чого від нового Volkswagen Golf. Базовим у неї буде трициліндровий 1,0 л мотор потужністю 110 кінських сил.

Раніше повідомлялося, що у Чехії сфотографували Skoda Octavia нового (четвертого) покоління в базовій комплектації, яка з'явилася у продажу на початку 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ