Today.ua

“Такий гарний, а зараз такий самотній“: Галкіна жорстко “пробило“ на ностальгію

Максим Галкін вирішив вдатися до спогадів та опублікував пару ностальгійних відео, за якими можна судити, що він вже починає жалкувати за минулими роками, коли був юним і свіжим.

Галкін поділився у своєму Instagram відео, на якому він, Алла Пугачова і ще ціла група артистів завзято виконують фінальну пісню "Новорічна" із мюзиклу "За двома зайцями".

"Всього-то 17 років минуло", - лаконічно підписав відео Галкін.

В кадрі – зовсім юний, тоді ще 26-річний, Галкін і ще цілком свіжа Алла Пугачова, яка відмінно виглядала тоді для своїх 53 років. Вони завзято співають новорічну пісню, а заспівують сам Галкін, Пугачова та Андрій Данилко. Шанувальники шоумена оцінили відео та жваво відреагували на нього. Хтось пише, що якраз народився у тому році, 17 літ тому. Хтось зізнається, що так само, як і Галкін, ностальгує за тим часом, щороку переглядаючи мюзикл з улюбленими акторами і співаками.

"Кращий мюзикл!!! Кращі артисти!", "Це не багато) З Прийдешнім сім'ю Пугалкіних!", "Яаак 17! Караул!", "От час летить....", "Тільки закінчила дивитися. На цьому моменті аж розплакалася) улюблений новорічний фільм!", "Мій улюблений новорічний мюзикл! З ним пов'язано стільки спогадів...", "Який ви молодий тут ))", - пишуть шанувальники Максиму.

Дістався від них комплімент і Андрію Данилку, якому на цьому відео 29 років.

"Андрій Данилко, такий гарний, а зараз такий самотній", - пишуть шанувальники.

Загалом, прихильники і прихильниці всмак поностальгували разом із Галкіним. Багато хто не вірять, що цьому відео аж 17 років, і з жахом починають підраховувати власні літа.

https://www.instagram.com/p/B6v6RgtHJQC/

Нагадаємо, що в нинішньому році подружжя Пугачової-Галкіна не публікувало вітання з Новим роком через те, що Алла Пугачова дуже важко переживає смерть своєї близької подруги Галини Волчек, яка пішла з життя за кілька днів до кінця 2019. Галина Волчек була другом їхньої родини упродовж багатьох років, і Примадонна не може опанувати себе після такої втрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ