Today.ua

Так ось про що завжди мовчить Ротару: розкрито секрет, як зірці вдається бути вічно молодою

Софія Ротару, якій у серпні цього року вже виповниться 73, незмінно вражає своїх шанувальників не тільки чудовим вокалом, але й своєю молодістю. У Мережі блукає чимало припущень, як їй вдається так добре виглядати, незважаючи на свої роки. А нещодавно користувачі дружно підхопили версію, що Ротару перед виступами вирівнюють обличчя з допомогою спеціальної пластичної маски, на яку потім накладають шар гриму.

До речі така маска – не плід фантазій. Цю технологію вміло використовують у кінематографі, якщо потрібно загримувати вікового актора. На обличчя актора накладають гнучкі пластини, які потім густо покривають макіяжем.

"Це марення про маску ми і раніше читали. Звичайно ж, це брехня", - категорично заявив концертний директор Софії Ротару Сергій Лавров.

Насправді, каже Лавров, все набагато простіше і, водночас, складніше для самої співачки. Софія Ротару, як і будь-яка людина, має свої смакові уподобання. І вони в неї далекі від збалансованої дієти, якої зазвичай дотримуються зірки. Так, народна артистка дуже любить смажену картоплю, яку аж ніяк не віднесеш до розряду корисних страв. І головне, що раніше вона собі її частенько дозволяла.

Але з віком артистці довелося переглянути своє меню, виключивши з нього не лише улюблений картопляний "делікатес", але й м'ясні страви, а також десерти. І тепер основу її раціону становить свіжа зелень. І найголовніше, у будь-який час року Софія Ротару мінімум годину щодня гуляє на свіжому повітрі. Все у сукупності – здорове харчування, здоровий спосіб життя , плюс генетика, звичайно, і роблять свою справу.

Сама ж Софія Михайлівна не раз говорила, що секрет її молодості – в любові. Поки людина любить, він не старіє.

І все ж, незважаючи на молоде обличчя Софії Ротару, одна деталь на її знімках зрадницьки видає вік співачки. Її руки виглядають набагато старше, ніж обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ