Today.ua

Так ось чим спокусився Меладзе: суперниця Брежнєвої показала, чим вона краще за неї

Віра Брежнєва, про розлучення якої з Костянтином Меладзе давно гуде Мережа, отримала потужний удар від своєї ймовірної суперниці Еріки Герцег. 31-річна солістка "ВІА Гра" опублікувала у своєму Instagram фото в прозорому боді, здатне закрутити голову навіть не такій творчій особистості, як Костянтин Меладзе.

На знімку суперниця Брежнєвої стоїть, красиво зігнувшись та закинувши руки вгору. Прозоре чорне боді ледь прикриває вузькими непрозорими вставками деякі частини тіла співачки. Все інше – відкрито для очей і не залишає сумнівів: дівчина прекрасна. Власне, про це Еріці написали і її шанувальники в коментарях до фото.

"Ідеальна у світі!", "Фігурка - просто бомба", "Оооохххх!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Еріка - це дуже потужно!", "Надихнула мене худнути. Вже -8 кг. Худнемо далі", "Що за «Hot Baby»?", "Молоденька і гарненька. Я розумію, чому так багато голих фоток. Пишаєшся собою", "Так! Але треба розуміти скільки праці стоїть за цією красою! І терпіння!!! Так тримати Еріка!" – пишуть дівчині шанувальники.

https://www.instagram.com/p/B7yYhQjlakm/

Загалом, у Еріки, звичайно, потужні аргументи в суперечці з Вірою Брежнєвою за Меладзе. Втім, і Віра теж не в тім'я бита. Для своїх без двох років сорока вона виглядає просто бездоганно. Та й, схоже, що Меладзе все-таки залишився в сім'ї.

Принаймні, вже після цього знімка Герцег з'явилося фото, як Віра Брежнєва з чоловіком і сестрами відсвяткувала в горах свій день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ