Today.ua

Світлана Лобода спантеличила Мережу загадковим знімком з пляжу: фанати запідозрили лихе

Світлана Лобода, яка зараз відпочиває зі своїми дітьми і, можливо, ще з кимось на теплому океанському узбережжі, здивувала своїх шанувальників свіжим знімком з пляжу. На фото співачка позує на піщаному пляжі у спортивному одязі, призначеному, очевидно, для пробіжки. Світлана прикрила очі від сонця рукою – так, що обличчя її не видно.

"Що на картинці не так?" – підписала своє фото Лобода.

На перший погляд від фотографії віє спокоєм та умиротворенням яскравого і безтурботного сонячного дня. У правому кутку знімка видніється кромка океану, за спиною зірки, трохи на віддалі– лежаки на пляжі та пальми. Загалом – відпускна ідилія для не бідних людей.

Однак при більш детальному розгляді впадає в око несподіваний штрих: Лобода на пляжі стоїть одна, а тіні на піску – дві! Помітивши цю особливість, багато фоловерів тут же почали міркувати, від кого б могла залишитися тінь на піску. Деякі припустили, що це так круто "відфотошопили" старшу доньку Лободи, 8-річну Євангеліну.

Але більшая частина шанувальників зійшлися на думці, що від себе залишив тільки тінь лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, з яким, за чутками, у Світлани вже досить тривалий роман і від якого вона, можливо, народила свою молодшу доньку Тільду. Втім, сама Світлана Лобода ніяк не коментує цих чуток. Але шанувальники співачки все ж схильні думати, що тінь залишив саме Тілль.

"Тінь є , а людини немає", "Куди людину поділи", "Загадкова тінь.. залишається тільки гадати..", "Тінь Тіля є, а його самого немає", "Світлана Сергіївна, за що ви так з людиною?" "Привид)", "А може  повернете людину на місце????", Що за жарти фотошопу, Світлана", "Тіль вирішив не палитися", - припустили фанати співачки.

https://www.instagram.com/p/B78LVVkhQ6k/

При цьому найуважніші відзначили, що сліди від босих ніг на піску збереглися. Тобто, фотошоп не такий простий, як може здатися на перший погляд. А може й справді – привид?! Як би третьої дитини від цієї "тіні" не вийшло. Привиди, вони такі.

Нагадаємо, не так давно Світлана Лобода опублікувала в мережі провокаційне фото, на якому показала, чим вона займалася в Амстердамі зі своїм другом Аланом Бадоєвим. Побачене вражає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ