Today.ua

Стилісти назвали три трендові варіанти класичної стрижки боб на весну 2023

Боб - одна з найтрендовіших стрижок, які не втрачають своєї популярності із сезону в сезон. Стилісти назвали різновиди боба, які навесні 2023 матимуть найбільший попит серед дівчат. 

Прямий боб

Ідеальний варіант для тих дівчат, які хотіли б мати каскад, але довжина волосся поки не дозволяє. Стрижка боб з ідеально прямим зрізом підійде жінкам з волоссям будь-якого типу. Оптимальний варіант - боб до середини шиї, але можна вибрати більш подовжений, або укорочений варіант стрижки. Чубчик - трендовий атрибут, він також повинен бути прямий.

Рваний боб

Рваний боб з коротким чубчиком - ще одна трендова стрижка на весну 2023. Пасма різної довжини повинні бути чітко видно. Єдиний мінус такої стрижки - без укладання вона втрачає весь свій шик і може просто виглядати неакуратно. Проте водночас зачіска акцентує увагу на природній красі своєї власниці. Ідеально рваний боб підійде дівчатам з кучерявим волоссям.

Французский боб

Ще один різновид стрижки боб, який відрізняється від попередніх варіацій. Довжина цієї стрижки може бути або до середини шиї або до першої її третини. У французького боба обов'язково є чубчик. Або прямий, який доходить до лінії брів, або трохи подовжений. Дівчатам з круглою та квадратною формою обличчя ідеально підійде боб з подовженими лініями у обличчя та рідким чубчиком.

Раніше повідомлялося про стрижку бокс-боб, яка підходить дівчатам із будь-якою формою обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ