Today.ua

Смертельний постріл замість вироку: трагічна розв'язка летальної ДТП на Волині

На Волині незакінчена історія зі смертельною ДТП, що сталася в кінці вересня, отримала несподівану розв'язку. Чоловік, якого слідство називає винним у ДТП, що забрала людське життя, наклав на себе руки, повідомляють місцеві джерела.

Трагедія на дорозі в Луцьку трапилася 27 вересня. Того вечора автомобіль Infiniti-QX50, за кермом якого перебував чоловік прес-секретарки обласної поліції Ольги Бузулук, Роман, врізався в машину Volkswagen Passat. В результаті зіткнення 47-річна пасажирка Volkswagen загинула на місці події. Ще одна пасажирка з цього ж автомобіля опинилася з травмами в лікарні.

При цьому Ольга Бузулук, яка в цей момент перебувала з чоловіком у машині, отримала легкі тілесні ушкодження, а сам призвідник ДТП взагалі не постраждав. Пізніше жінка розповіла поліцейським, що її чоловік мчав по дорозі з великим перевищенням швидкості, і на її прохання їхати повільніше ніяк не реагував.

Можливо, чоловік був би обачнішими на дорозі, якби в той момент був тверезий. Медична експертиза, примусово зроблена Роману Бузулуку через 6 годин після ДТП, показала в крові 0,36 проміле алкоголю. Очевидно, на момент події рівень алкоголю був набагато вищим.

"Я дійсно була в автомобілі, яким в стані сп'яніння керував мій чоловік. Крім того, він рухався зі значним перевищенням швидкості, але я не могла вплинути на його протиправні дії. Наступного дня я надала правдиві свідчення про аварію і всіляко сприяю слідству в розслідуванні причин ДТП і жодним чином не захищаю чоловіка", - прокоментувала ситуацію Ольга Бузулук.

Навіщо вона при цьому взагалі погодилася сісти в машину з п'яним водієм, жінка не пояснює.

2 жовтня підозрюваний був затриманий за рішенням суду з правом внесення застави в розмірі 168 тисяч гривень. Вже 5 жовтня, після внесення застави, Роман Бузулук вийшов на свободу.

А сьогодні стало відомо, що чоловік звів рахунки з життям, вистріливши собі в груди з рушниці. Принаймні, поліція підозрює самогубство. Повідомляють, що тіло чоловіка знайшли вночі в лісі біля села Головно Любомльського району. У цьому селі чоловік проживав в будинку своєї тещі після того, як його відпустили під заставу.

Тепер він буде фігурантом двох кримінальних проваджень - про смертельну ДТП і про вбивство. Правда, в обох випадках, якщо не знайдуть іншого винуватця, карати вже  буде нікого.

Нагадаємо, в Полтаві автомобіль патрульної поліції смертельно травмував пішохода. Чоловік раптово вибіг на дорогу в місці, де немає пішохідного переходу, і водій патрульної машини не встиг вчасно зреагувати на нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ