Today.ua

Смертельна ДТП в Одеській області: моторошне фото хреста і розбитої машини

В Одеській області вчора ввечері сталася летальна ДТП. Трагедія трапилася в Білгород-Дністровському районі на виїзді з села Шабо, приблизно о дев'ятій вечора. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Як встановлено слідчо-оперативною групою, яка виїздила на місце події, автомобілі Mitsubishi Outlander і "ВАЗ" рухалися у зустрічних напрямках. При цьому Mitsubishi зіткнувся з "ВАЗом". Зіткнення вийшло не лобове, а по дотичній, однак "японця" відкинуло на узбіччя, де стояв кам'яний знак з назвою населеного пункту.

На жаль, удар об цей знак вийшов таким, що Mitsubishi буквально розплющило: 48-річний водій іномарки загинув на місці.

В одному з фото, опублікованому поліцейськими з місця події, вийшов страшний символічний кадр. Поруч із купою металу, що залишилася від автомобіля, лежить величезний повалений хрест, який, очевидно, стояв на в'їзді в населений пункт.

43-річний водій "ВАЗа", а також його дружина і 16-річна дочка, на щастя, залишилися живі.

Нагадаємо, днями в Одеській області сталася ще одна смертельна ДТП. В районі ринку "Сьомий кілометр" розбився автомобіль, в якому було шестеро молодих людей віком від 18 до 21 року. В результаті аварії загинули два хлопці - 18 і 19 років. Решта четверо, які були в машині, включаючи й 21-річного водія, опинилися на лікарняних ліжках з травмами різного ступеня тяжкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ