Today.ua

Смертельна ДТП під Києвом: водій заснув за кермом і влетів у відбійник

У понеділок вранці, 27 липня, в Борисполі під Києвом сталася смертельна ДТП за участю легковика та мікроавтобуса. Водій мікроавтобуса, за попередньою інформацією, заснув за кермом і втратив керування. Від сильного удару він врізався у відбійник і загинув на місці пригоди.

Фото страшної аварії були опубліковані на сторінку dtp.kiev.ua на Facebook. На місце ДТП прибула швидка і поліція. Про стан водія легкового автомобіля поки нічого не відомо.

За даними поліції, у Києві за ці вихідні, з 25 липня по 26 липня, сталося 114 ДТП, з них 10 - з постраждалими.

Більшість аварій трапляється через перевищення швидкісного режиму, а також збільшується відсоток аварій за участю пішоходів, де відсоток летального результату досить високий.

Щоб убезпечити учасників дорожнього руху, на дорогах України продовжують встановлювати камери автофіксації порушень. Зокрема, до кінця року планується встановити ще 300 камер в тих місцях трас, де найчастіше відбуваються ДТП. На даний час функціонує лише 50 камер, але з моменту початку роботи камер автофіксації  кількість випадків перевищень швидкості вже знизилася в 5 разів. При цьому до державної скарбниці надійшло 52 млн. гривень від виплачених штрафів.

Раніше повідомлялося про інцидент, коли співробітник поліції збив мотоцикліста і зник з місця аварії. Винуватця аварії знайшли тільки через три дні після ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ