Today.ua

Skoda Octavia RS стане більш економічною

У березні 2020 року на автосалоні в Женеві відбудеться офіційна прем'єра Skoda Octavia RS нового (четвертого) покоління. Ця модель вперше у своїй двадцятирічної історії отримає гібридну силову установку.

Нова Octavia RS буде помітно відрізнятися від моделі третього покоління. Судячи з фотографій, які потрапили в Інтернет, нова Octavia RS отримає новий бампер, нові грати радіатора, оновлені фари, хромовану вихлопну систему і нові задні ліхтарі.

Гібридна силова установка буде складатися з 1,4 л турбодвигуна TSI, електрдвигуна і батареї. Її потужність - 245 к. с. і 400 Нм крутного моменту. На одній електротязі такий автомобіль зможе проїхати 55 км. Покупцям запропонують також версії з бензиновими і дизельними моторами.

Так як Octavia RS – це топова версія Октавії, потрібно очікувати, що вона збереже свої відмінні динамічні характеристики навіть у гібридної версії. На жаль, поки про них нічого не повідомляється.

Skoda офіційно представить Octavia RS нового покоління в березні на автосалоні в Женеві. Її продажі почнуться в другій половині нинішнього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ