Today.ua

Шпигуни показали новий найдешевший кросовер Hyundai

Компанія Hyundai почала тестувати на дорогах загального користування оновлений субкомпактний кросовер Hyundai Bayon, який є найдоступнішим кросовером у її модельній лінійці в Європі. Фотошпигуни вперше помітили цю новинку під час дорожніх випробувань.

Hyundai Bayon першого покоління з'явився у 2021 році. Його назвали на честь французького міста Байонна. Це найменший і найдоступніший кросовер Hyundai у Європі. Його довжина складає 4180 мм, ширина – 1775 мм, висота – 1490 мм, а колісна база – 2580 мм.

Розміри у оновленого Hyundai Bayon не зміняться, але він отримає деякі нові елементи у дизайні кузова та в салоні. У нього буде нова решітка радіатора, нові бампери, нові фари та задні ліхтарі. Оновлений Bayon тестують у суцільному камуфляжі, але вже зараз можна сказати, що саме у цих елементах і відбудуться головні зміни.

Які зміни відбудуться в салоні – поки що не відомо. Якщо відштовхуватись від того, як Hyundai оновлює всі свої моделі, то, мабуть, Bayon отримає більше технологій, нове обладнання. Буде оновлено інформаційно-розважальну систему.

У лінійку двигунів, як і раніше, входитимуть лише бензинові силові агрегати. Більшість з них буде електрифіковано з використанням 48-вольтової легкої гібридної технології (MHEV). Hyundai модернізує ці двигуни, щоб підвищити їхню ефективність. Версії з технологією MHEV отримають екологічну піктограму ECO.

На жаль, поки що у нас немає більше інформації про оновлений Bayon. Коли Hyundai почне продавати новий Hyundai Bayon? Очікується, що у продажу він з'явиться приблизно у середині 2024 року. Це буде, як і раніше, найдоступніша модель Hyundai на європейському ринку.

В Україні зараз найдоступніша модель компанії Hyundai – хетчбек Hyundai i30. У стандартній комплектації він коштує від 693 800 гривень. Під капотом у нього знаходиться 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 110 к.с., який працює разом із 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Hyundai i30 у кузові універсал коштує від 701 500 гривень. Він також оснащується 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 110 к.с., який працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

До речі, раніше на українському ринку був також Hyundai i30 у кузові фастбек, але зараз його немає.

Нагадаємо, раніше ми повідомили, що у продажу з'явилася нова Hyundai Elantra.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ