Today.ua

Шпинат і олія м'яти: як зробити відновлювальну маску для волосся та обличчя

Сонце, вітер, вплив високих температур приладів для укладання чинять негативний вплив на волосся, тому його необхідно час від часу відновлювати. Для цих цілей фахівці рекомендують домашні маски. Однією з найбільш ефективних вважається та, яка приготована зі шпинату та олії м'яти.

Така маска додасть вашому волоссю здоровий вигляд, зробить їх більш витривалими і стійкими до зовнішніх факторів. Кінчики перестануть сіктися, а на гребінці не буде залишатися волосинок.

Шпинат багатий залізом, яке запобігає випаданню, а м'ята знімає роздратування і свербіння, покращує кровообіг в шкірі голови, через що зміцнюються цибулини. Олія цієї рослини володіє ефектом ламінування.

Щоб приготувати маску, змішайте в неметалевої посуді жменю листя шпинату, шість крапель ефірного масла м'яти, і по одній столовій ложці меду, оливкової олії і натурального йогурту. Перетворіть інгредієнти в однорідну суміш і нанесіть на волосся один раз на тиждень протягом півтора місяців.

Ця маска – універсальний засіб, який підходить для волосся будь-якого типу. До речі, наносити її можна не тільки на волосся, але і на обличчя. У цьому випадку ваша шкіра стане більш пружною і гладкою.

Існує чимало рецептів масок для волосся. Дізнайтеся, як приготувати маску з медом і ромашкою, яка допоможе відновити пошкоджені локони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ