Today.ua

Сестра Фріске стає дедалі більше схожою на Жанну: моторошна схожість двох сестер

Молодша сестра покійної співачки Жанни Фріске, Наталя, все більше стає схожою на свою старшу родичку. Підписники помітили, що Наталя Фріске, очевидно, недавно зробила пластичну операцію, і через це стала ще більше схожою на покійну Жанну. Багатьох лякає така подібність.

Наталя, ще за життя своєї старшої сестри намагалася їй наслідувати, що, втім, не дивно. Адже Жанна зробила успішну кар'єру в шоу-бізнесі, була улюблена та обожнювана мільйонами шанувальників. До того ж, вона була гарна з виду і користувалася чималим успіхом у чоловічої статі. Отже, чим не приклад для наслідування?

Тому сестра, використовуючи деяку зовнішню схожість, все більше підганяє себе "під стандарт" Жанни. Вона пробує співати пісні з репертуару старшої сестри. Наталія схоже одягається. Робить схожі зачіски, а останнім часом явно щось зробила зі своїм обличчям, тому що стала ще більш нагадувати її.

Так, днями Наталія опублікувала у своєму Instagram фото з яскравою помадою на губах.

"Червоний колір настрою", - підписала дівчина своє фото.

https://www.instagram.com/p/CBnGNpYqeWf/

На знімку Наталя робить селфі у чорній відкритій сукні, поверх якої висить великий хрест із білого металу, можливо срібний. Волосся дівчини зібране ззаду в пучок, а губи нафарбовані яскравою червоною помадою. Загалом, вийшло дуже схоже на Жанну, що помітили деякі підписники її молодшої сестри.

"Накачала губи!?", "Красива дівчинка яка ?", "На Ірину Шейк тут дуже схожа!", "Наташа, тут ти на Жанну схожа", "Ви дуже красива і дуже солодка", "❤️Ти завжди гарна дівчина", - коментують свіже фото Наталії її підписники.

До того ж нещодавно дівчина скинула вагу і налякала своїх підписників надмірною худорлявістю. Деякі навіть занепокоїлися, чи не хвора сестра Жанни Фріске чимось серйозним. Однак, судячи з її життєрадісного вигляду, вона просто увійшла у форму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ