Today.ua

Серіал “Свати“ залишила одна з головних героїнь: Анна Кошмал виїхала з Мінська

Серіал "Свати", зйомки якого зараз активно проходять під Мінськом, залишився без виконавиці однієї з головних ролей. Виїхала з Білорусі актриса Анна Кошмал, яка виконує роль Женьки – онуки головних героїв.

Про це стало відомо з Instagram актриси. У неї в сторіз опубліковані кадри з українською столицею. Шанувальники"Сватів" припустили, що Анна змушена була покинути зйомки заради того, щоби не зірвати вистави, в яких вона зайнята. Адже кіно – не єдине амплуа дівчини, вона також грає в театрі. Ймовірно, Анна повернеться до Мінська після того, як відіграє у виставах.

Втім, не виключено, що свою роль у "зимовій серії" вона вже відіграла, і тепер повернеться на знімальний майданчик "Сватів" лише влітку, коли будуть знімати літні серії.

За словами режисера "Сватів" Андрія Яковлєва, влітку вони повинні будуть зняти ще три серії ситкому. Крім того режисер спростував слух про те, що відеоматеріал, відзнятий у 2017 році, в сьомому сезоні серіалу не буде використаний.

"Нікого не слухайте. Ми зняли багато. Все чекає свого часу", - сказав режисер.

Якщо це так, то сцени з обіцяного перевтілення головних героїв у жителів 19-го століття вже також зняті. Принаймні в Instagram фан-групи Анни Кошмал є фото, опубліковане ще в 2017 році, на якому Анна знята в сукні панянки того часу.

https://www.instagram.com/p/BXdw2IghDJh/

Більше нічого режисер говорити не став. Не розкривають таємниць сюжету і актори, зайняті в "Сватах" – зберігають інтригу. Тим часом глядачі, за фото і відео зі зйомок, які потрапляють в Мережу, намагаються самі вгадати сюжет. Так, уже відомо, що сцена святкування Масляної там буде точно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ