Today.ua

З такими перевагами, а заміж не беруть: Анна Семенович зізналася, чому вона досі незаміжня

Анна Семенович – одна з найсексуальніших зірок російського шоу-бізнесу. І звичайно, чоловічою увагою дівчина ніколи не була обділена. І, тим не менше, 40-річна зірка ще ніколи офіційно не була заміжня і дітей у неї також немає. Чому так складається, Анна відверто розповіла в одному зі своїх інтерв'ю.

Зірка зізналася, що вона не терпить посягань на її свободу, і не дозволяє цього жодному чоловікові. Проте всі чоловіки, які у неї були досі, намагалися підкорити Анну своєї волі. І всі хотіли, аби вона відмовилася від своєї кар'єри співачки і телезірки. Такого вона, звичайно, не потерпить.

"Мені дуже важливо, щоб чоловік мене розумів і не намагався ламати під себе. Багатьом складно спілкуватися з сильними жінками, а я мегасильна", - говорить Семенович.

При цьому у неї ніколи не виникало комплексів з приводу відсутності штампу в паспорті або дітей. І лише нещодавно вона усвідомила, що вже готова обзавестися сім'єю і дітьми, зізналася Анна Семенович.

Водночас зірка підкреслила, що ніколи не вийде заміж за бідного чоловіка. Причому її обранець повинен бути не просто багатим, а казково багатим. У Анна були такі коханці, і, судячи з усього, вона це каже зі знанням справи.

Семенович зізналася, що в неї був у коханцях грецький мільйонер, який робив їй дорогі подарунки. Крім того, у неї були інтимні стосунки із "грошовим мішком" зі Швейцарії. Та й зараз, зізналася красуня, вона не проводить час на самоті, а також ділить його з не бідним чоловіком. Але, хто зараз є щасливим "юзером" Анниної краси шостого розміру, вона поширюватися не стала.

Сказала лише, що зі злиднем вона ні за що зв'язуватися не стала би. На її думку, чоловік, який не вміє заробляти гроші – або ледар, або дурень. Ні той, ні інший їй не потрібні. Отже, спочатку гроші, а потім – кохання.

Нагадаємо, нещодавно Анна Семенович зізналася, що їй виповнилося 40 років. Однак вона почувається і, відповідно, виглядає на 27, упевнена співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ