Today.ua

“Ц*цьки стали бомба“: Ані Лорак у відвертому декольте порадувала своїх шанувальників не лише новорічним привітанням

Ані Лорак разом зі своєю донькою Софією привітала шанувальників із Новим роком. Невеличке відео з привітанням співачка опублікувала у своєму Instagram.

"Дорогі друзі, ми від усього серця хочемо привітати вас із Новим роком. Хочемо, щоб здійснилися всі мрії та бажання. Ми бажаємо вам любові, добра, щастя, здоров'я. З новим роком!" - вимовляють дуетом мама і дочка.

Шанувальники співачки жваво відреагували на привітання. Багато хто вітає її і Софійку у відповідь, захоплюючись красою обох і бажаючи їм усього найкращого в новому році.

"Улюблені дівчатка, і вас з наступаючим новим роком. Нехай в цьому році у вас все буде добре! Ми вас любимо", "Дочка на вас стає схожа, з новим роком Кароліна!" – пишуть їм у коментарях.

Кароліна на відео виглядає просто чудово. На ній – ошатне червоне плаття на тонких бретелях із глибоким декольте. З декольте видно пишний бюст співачки. Втім, усе в межах пристойності. Однак дехто все-таки звернув на це увагу і прокоментував.

"Афігеть цицьки стали бомба", "Ахххххх ці цицьки", "Ось це груди", - написали в коментарях.

https://www.instagram.com/p/B6v3I1RA_gD/

Нагадаємо, не так давно Ані Лорак порадувала своїх шанувальників ще одним знімком біля новорічної ялинки. На фото вона з дочкою затишно розташувалися біля ялинки у картатих піжамах .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ