Today.ua

“Невже заміж?“: Ані Лорак з'явилася на московській публіці з цікавою деталлю

Ані Лорак, яка не є любителькою тусовок і гучних світських заходів, днями з'явилася на московській публіці з дочкою Софією. Найбільш уважні журналісти, що зграйками вились навколо знаменитостей у пошуках прихованих сенсацій, помітили одну деталь: на безіменному пальці правої руки Кароліни сяяла каблучка. Сама співачка це ніяк не коментує.

Кароліна відвідала з дівчинкою нове льодове шоу "Спляча красуня. Легенда двох королівств", до якого і вона доклала свою руку, а вірніше – голос. Там звучить її вокал. Тому поп-зірка просто не могла залишитися осторонь і не відвідати прем'єру цієї грандіозної льодової вистави.

Вона відбулася 27 грудня у палаці "Мегаспорт". Природно, на прем'єрний показ злетівся чи не весь московський бомонд. У глядацьких лавах були помічені: актриса Марія Кожевнікова з двома своїми дітьми, зірка телешоу Катерина Варнава, подружжя-телеведучі Стриженові зі своєю молодшою дочкою, а також кутюр'є Валентин Юдашкін зі своєю половинкою і, звичайно, чоловік "розпорядниці льодового балу" Тетяни Навки та за сумісництвом прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.

Однак до Ані Лорак була прикута особливо пильна увага. По-перше, тому що вона не має слави світської левиці, а по-друге, через те, що співачка не так давно розлучилася з чоловіком Муратом, і тепер її особисте життя викликає особливо жагучий інтерес.

Однак по Білокам'яній все ж гуляє чутка, що співачка зустрічається з чоловіком, який набагато молодший за неї, і якого звуть Єгор Гліб (що тут ім'я, а що прізвище ще потрібно розібратися).

Нагадаємо, Ані Лорак, яка привітала своїх шанувальників із Новим роком, порадувала їх не тільки привітанням, але ій своїм зовнішнім виглядом. Захоплення шанувальників викликав пишний бюст співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ