Today.ua

Rolls-Royce - не можна, Porsche - можна: Журналісти показали автопарк нового керівника Львівської митниці

Автопарк нового голови Галицької (Львівської) митниці Володимира Цабака, як повідомляє журналіст Євген Плинский, складається з 9-ти елітних автомобілів. Серед них: Porsche, Audi і Mercedes.

Час від часу Цабак їздить за кордон на Mercedes-Benz V-класу (таких машин дві), на Porsche Carrera (таких машин теж дві), на Volkswagen Passat, на спортивному купе Porsche Cayman, на Porsche Panamera, а також на кросовері Audi Q7 та на Audi A6.

Як бачите, головний митник Галицької митниці воліє їздити на німецьких автомобілях. Він любить Porsche, Mercedes і Audi, але не відмовиться й від Volkswagen. При цьому в декларації Цабака зазначено тільки один автомобіль – Passat.

Ще одна цікава деталь полягає в тому, що деякими з цих авто користуються бізнесмени та за словами журналіста Плінського, контрабандисти. Що може пов'язувати голову митниці з такими громадянами - риторичные запитання.

Володимир Цабак став головою Галицької (Львівської) митниці в листопаді поточного року. Його призначення громадськість сприйняла неоднозначно.

В цьому місяці в нашій країні запрацювала нова Державна митна служба. Скоро з'явиться стратегія цифровий трансформації Митної служби, що допоможе в боротьбі з контрабандою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ