Today.ua

Батьки Жанни Фріске могли втратити і другу дочку: подробиці того, що сталося

Жанна Фріске, яка пішла майже п'ять років тому, могла забрати з собою і свою молодшу сестру Наталю, розповідає politeka. Днями Наталі дивом вдалося вціліти у ДТП. Обійшлося розбитою машиною і травмованою рукою. А могло бути набагато гірше.

Незважаючи на карантин, на вулицях російської столиці сила-силенна транспорту. Мабуть, із початком періоду карантину його стало ще більше. Адже багато хто тепер добирається до потрібного пункту своїми автомобілями. Тому рух на вулицях дуже жвавий. І щоби не потрапити в аварію, потрібно дуже ретельно стежити за дорогою.

Наталія днями не змогла розминутися з вантажівкою. Про цей випадок сестра Жанни Фріске розповіла у своєму Instagram. За словами дівчини, її "підрізав" КАМАЗ. А вона не зуміла вчасно відреагувати. Ось і вийшло, що вона на повній швидкості врізалась у вантажівку. Нерідко в таких випадках водій легковика гине. Однак Наталі, на щастя, пощастило. А може просто покійна сестра допомогла їй вижити, щоби їхні батьки не осиротіли зовсім.

Отже, обійшлося пом'ятою машиною та пошкодженою рукою. Кістка руки не зламана. Однак довелося надіти фіксуючу пов'язку. Тепер якийсь час Наталя не зможе не те що машину водити, але й виконувати просту домашню роботу. Та й мити голову однією рукою вельми проблематично, поскаржилася сестра Жанни Фріске.

Нагадаємо, нещодавно екстрасенс Марина Богославська розповіла, що нібито їй вдалося увійти в контакт з душею Жанни Фріске та поспілкуватися з нею. Покійна співачка розповіла їй, що над їхньою сім'єю тяжіло родове прокляття. Проте своєю передчасною смертю Жанна його зняла, і тепер її рідним ніщо не загрожує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ