Today.ua

Режисер “Сватів“ зробив важливу заяву, сліз не стримати: “Треба завершити гідно“

Серіал "Свати" підходить до свого логічного завершення. Сьомий - стане останнім сезоном улюбленого ситкому. Таку заяву зробив режисер серіалу Андрій Яковлєв.

Звичайно шанувальники "Сватів" можуть нескінченно дивитися на три речі: на те, як розвиваються події в улюбленому серіалі, ну і далі – за відомою формулою. Однак натягувати сюжет на ще один сезон – це все одно, що тягнути кота за хвіст. Режисер не хоче перетворювати улюблений ситком в сумне видовище з вимученим сюжетом і старіючими акторами. Тому сьомим сезоном вирішено поставити в "Сватах" жирну крапку, каже Яковлєв.

Правда, треба зауважити, що її ставили ще в кінці шостого сезону, але тоді крапка виявилася трикрапкою. Тепер же все по-справжньому. Сьомий сезон будь що дознімуть – це теж твердо пообіцяв режисер.

"По-перше, ми вже почали і потрібно закінчити. І треба закінчити цю епопею гідно. Це і надихає", - заявив керівник знімального процесу.

Крім того Андрій Яковлєв спростував чутки про те, що матеріали, відзняті у 2017 році, не будуть використані при монтажі сьомого сезону. Він казав, що там знято дуже багато цінного матеріалу, а значить, є з чого вибирати і є що показати глядачеві.

Ніяких подробиць сюжету режисер, звісно, відкривати не став. Сказав, що глядачі зможуть побачити все на екранах. Причому є надія, що серіал вийде на екрани вже восени цього року.

Хоча раніше були чутки, що цьогоріч навряд чи глядачі зможуть побачити новий сезон. Проте зйомки йдуть ударними темпами і, мабуть, такими ж темпами творча група має намір зробити монтаж та озвучення нового сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ