Котлети з рибних консервів: простий рецепт страви для всієї родини

Автор: Іванова Олена

Піддавшись паніці, пов'язаній з введенням карантину, люди почали скуповувати в магазинах все, що є на прилавках. Особливо високим попитом користувалися консерви, в тому числі й рибні. Щоб вони не стояли у шафах і холодильниках, давайте приготуємо з них котлети.

Котлети з рибних консервів: простий рецепт страви для всієї родини - today.ua

Для цього вам буде потрібно мінімум продуктів, так як основні складові цієї страви вже є в готовому вигляді.

Інгредієнти:

  • Рибні консерви – дві банки;
  • одне яйце;
  • головка цибулі середнього розміру;
  • борошно – три столових ложки;
  • томатна паста – три столових ложки;
  • рослинне масло – три столові ложки;
  • панірувальні сухарі – три столові ложки.

Приготування:

Відкрийте консерви, викладіть їх вміст в миску і розімніть вилкою. Цибулю почистіть і наріжте, додайте рибу. Туди ж відправте яйце, сіль і борошно. Перемішайте суміш, щоб вона вийшла однорідною.

Котлети з рибних консервів: простий рецепт страви для всієї родини

Популярні зараз

Україна цьогоріч може залишитися без врожаю фруктів: в усьому винні бджоли

Українським біженцям у Німеччині скорочують готівкові виплати

Погодний апокаліпсис у Запоріжжі: вітер трощить дерева, зриває дахи та рве дроти (фото, відео)

Названо пенсії, які отримуватимуть українці з мінімальною та середньою зарплатою

Формуйте котлети так, як ви звичайно це робите при приготуванні такої страви. Обсмажте в сковороді з вказаною кількістю рослинного масла. З томатної пасти приготуйте розчин, змішавши її з половиною склянки води. Смажені котлети покладіть в каструлю і залийте приготованим соусом. Тушкуйте під кришкою протягом десяти хвилин. Під час тушкування котлети слід перевернути.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приготувати за цим рецептом ви зможете котлети з будь-яких рибних консервів. Кращим гарніром до них вважається рис.

Котлети з риби можна приготувати в духовці, а не тільки на сковороді. Ознайомтеся з рецептом від Євгена Клопотенко