Today.ua

Рідкісне сімейне фото в молодості зірки серіалу “Свати“ просто підірвало Інтернет

Рідкісне фото зірки серіалу "Свати" потрапило в Мережу. На фото з сімейного архіву відомий актор зображений з улюбленими синами і дружиною. Такого Федора Доброравова ви ще точно не бачили.

На знімку артист зображений з юними синами Віктором і Ваном, а також дружиною Іриною. Фото було зроблено десь більше 10 років тому. На ньому Федір Добронравов ще без сивого волосся, а хлопці більше схожі на підлітків, ніж на батьків і заможних чоловіків. Всі посміхаються і дивляться в кадр.

Користувачі Інтернету відзначили, що Федір Добронравов практично не змінився за цей час, як і його сини. Діти зірки серіалу "Свати" дуже схожі на свого батька в молодості. Сам актор дуже переживав за своїх синів, але вони пішли по стопах батька і теж стали акторами. А дружина Ірина завжди підтримує Добронравова під час гастролей. Про таку сім'ю може мріяти кожен. Правда актор не раз скаржився, що дуже рідко бачить своїх рідних через постійну зайнятість. Та його старший син нещодавно зізнався, що незважаючи на те, що батька часто не було вдома, вони дуже щаслива сім'я. Сам же Добронравов поділився прекрасною інформацією, що серіал "Свати" вийде на екрани вже в наступному році.

Раніше ми повідомляли про те, що актор Федір Добронравов, який зіграв у серіалі "Свати" персонажа Івана Будько, зізнався, що головне для нього життя — театр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ