Today.ua

Дружина Олега Винника розкрила секрет популярності співака

Олег Винник, який завоював собі славу солодкоголосого співака і чарівного улюбленця жінок, виявляється, володіє не тільки музичним і співочим талантом, але й наділений від природи ще одним даром. У нього надзвичайно розвинена інтуїція. Про це розповіла співачка Таюне, яку всі вважають його дружиною.

Привід поговорити про цю, ще одну, грань таланту Винника виник у зв'язку з його участю в шоу СуперІнтуїція. Учасниками шоу стали Оля Полякова та Олег Винник. Гості програми повинні були замість незнайомців розподілити вітчизняних знаменитостей за відповідними категоріями.

Обоє, і Полякова, і Винник, за словами людей, які близько їх знають, володіють неабиякою інтуїцією. Оля Полякова, як стверджує її концертний директор, стовідсотково пророкує погоду. Вона безпомилково може передбачити, чи піде дощ.

Що ж стосується Олега Винника, то у нього, за словами Таюне, є прекрасне чуття, яка пісня стане хітом. У нього прямо таки професійний нюх під це заточений, стверджує Таюне.

Подивимося, наскільки ефективним виявиться його нюх у кар'єрі самої Таюне. Адже саме він сам пише пісні для молодої співачки, яка раніше працювала у нього бек-вокалісткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ