Today.ua

П'яний працівник автомийки розбив Mercedes, який «взяв покататися»

Коли віддаєш свій автомобіль в автомийку, потрібно бути впевненим, що вона надійна. В іншому випадку можна свою машину не отримати назад. Або отримати, але в розбитому вигляді. Саме така історія сталася в Києві з власником Mercedes-Benz...

В українській столиці працівник автомийки, який за попередньою інформацією перебував у стані алкогольного сп'яніння, взяв покататися Mercedes-Benz.

Він рухався на великій швидкості, не впорався з керуванням, зачепив два автомобіля (Skoda і Nissan), після чого врізався в стовп. Поруч знаходилася зупинка громадського транспорту, де було багато людей. На щастя, на шляху «мерседеса» встав стовп.

П'яного мийника затримали небайдужі люди. Потім приїхала поліція і почалися слідчо-оперативні заходи. На місце події прибув і власник викраденого автомобіля Mercedes-Benz.

Ця історія ще раз показала, що користуватися потрібно тільки надійними, перевіреними автомийками і СТО, які несуть повну відповідальність за своїх співробітників і гарантують, що подібних історій ніколи не станеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ