Today.ua

П'яна жінка влаштувала у Києві ДТП на парковці і стриптиз перед поліцейськими

У Києві п'яна жінка за кермом Peugeot влаштувала ДТП на парковці. При цьому, коли на місце події прибули поліцейські, дама побилася з ними. Однак і цим розбурхана "фурія" не обмежилася. Що було іще, розповів журналіст Влад Антонов у своєму Facebook.

Пригода сталася на парковці "Мегамаркету". Водійка, очевидно, намагалася виїхати з парковки. Та оскільки окомір у неї був порушений через вжите спиртне, жінка "не вписалася" у вільний простір і врізалася в один із припаркованих автомобілів.

Незабаром на місце події прибули правоохоронці. Однак дама відреагувала на них своєрідно. Вона задерла поділ сукні і лягла прямо на парковці на асфальт.Так, із задертим подолом, вона намагалася зобразити якийсь акробатичний трюк, але у неї це кепсько виходило.

Поліцейські намагалися її заспокоїти, однак ексгібіціоністка затіяла з ними бійку. Правоохоронцям більше нічого не залишалося, як надіти на розбурхану даму наручники. При цьому вона кричала, що вони роблять їй боляче і намагалася "качати права".

Жінку звільнили від наручників лише після того, як на місце події прибув її чоловік. На відміну від пані, він був тверезий та адекватний. Поліцейські склали на порушницю протокол і віддали красуню чоловікові на поруки.

Днями ще один п'яний водій відзначився в Миколаєві. Чоловік переплутав дорогу зі стіною супермаркету і направив свій автомобіль у стіну торгового закладу. На щастя, ні він, ні хто-небудь інший при цьому не постраждали. Водій після скоєного ДТП був настільки бадьорий, що намагався втекти від поліції в одних трусах. У такому "вбранні" він, виявляється, роз'їжджав за кермом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ