Today.ua

Пугачову виставили на продаж: розкрито секрет таємного життя Примадонни

Алла Пугачова, яку всі знають як талановиту співачку, як з'ясувалося, володіє й іншими здібностями. Виявляється ще 15-20 років тому Примадонна пробувала себе як художник. І навіть, кажуть, у неї непогано виходило. Та все ж вона віддала перевагу сцені  перед звивистою стежиною живописця.

Але деякі з її творів того часу збереглися. І ось зараз одне з її полотен виставили на продаж. Картину під назвою "Терновий вінець" продає сім'я з Санкт-Петербурга.

Подружжя розповідає, що отримали цю картину Пугачової в подарунок від її друга, продюсера Олега Непомнящего. Сталося це ще в 2005 році. Саме тоді Непомнящий абсолютно безкоштовно подарував їм творіння Примадонни.

Проте нові власники полотна ніколи не були колекціонерами живопису. І ось в цьому році вони вирішили картину пензля Алли Пугачової продати. Кажуть, їм просто стало шкода полотна, яке стільки років безвісно припадає пилом у них в будинку. Вони вважають, що це творіння гідно кращої долі. На полотні зображені кілька геометричних фігур і якісь химерні візерунки. Чому воно має таку назву, напевно, знає лише автор. Якщо, звісно, пам'ятає це своє творіння.

Внизу картини на полотні стоїть автограф, який дійсно схожий на підпис Пугачової.

За свою реліквію подружжя виставило стартову ціну у 150 тисяч рублів. Це - менше двох тисяч доларів. Проте вони не виключають, що і цю ціну доведеться знизити. Кажуть, ажіотажного попиту на картину зірки поки немає.

Нагадаємо, нещодавно колишній друг Алли Пугачової розповів про те, як слава і гроші змінили Примадонну. Каже, що до цього співачка була зовсім іншою людиною. Однак фальшиве оточення згубно вплинуло на характер зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ