Today.ua

Пугачову віддали під суд, а переляканий Галкін втік із дітьми за кордон

Алла Пугачова раптово стала фігуранткою двох судових історій, через які вона не змогла поїхати на відпочинок зі своєю сім'єю. Співачці надіслали одразу два судові позови – від податкової служби та Пенсійного фонду. Виявляється, Примадонна заборгувала їм гроші. Через ці борги вона не змогла виїхати за кордон.

Причому сумарно ці обидва борга склали сміхотворну цифру – 9 тисяч російських рублів, але саме ця сума стала каменем спотикання на шляху Пугачової до Європи. Тому її чоловік Максим Галкін був змушений поїхати з дітьми один, а Алла тим часом, залишилася в Москві залагоджувати проблеми з фіскалами.

Саме завдяки судовому позову стало відомо, що Алла Пугачова має приватний бізнес в Астраханський області. Виявляється, їй належить 40% акцій рибальського господарства. Втім, це тільки називається рибальським господарством, а насправді це елітна база відпочинку на території заповідника. База має свій вертолітний майданчик і цілодобово охороняється. А якщо врахувати, що звідти лише 20 кілометрів до Каспію, то зрозуміло, що відпочивають там люди не бідні, включаючи, звичайно, й саму Аллу Борисівну.

Загалом, поки вона вирішує питання зі своїм символічним боргом, її чоловік, тим часом, з дітьми катається в горах на лижах. До речі, поки він знаходиться в горах Італії, в Мережу запустили дику історію про те, що нібито син Пугачової і Галкіна, Гаррі – не від нього, а від молодого фаворита Алли Борисівни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ