Today.ua

Пугачова розповіла, кого насправді кохав Кіркоров: дуже відоме ім'я

Алла Пугачова, яка прожила в шлюбі з Філіпом Кіркоровим одинадцять років, звичайно, знає чимало секретів свого четвертого чоловіка і чимало могла би про нього розповісти. Втім, подружжя зберегло після розлучення хороші дружні відносини, і вони намагаються не видавати секретів одне одного. Проте Алла Борисівна якось натякнула, та що там натякнула – повідомила, кого насправді кохав її четвертий чоловік.

Слід зауважити, що в Мережі виникає чимало розмов про нетрадиційну орієнтацію Філіпа Бедросовича. Найбільше шанувальників 53-річного Філіпа Кіркорова непокоїть, чому після розлучення з Аллою він так і не знайшов собі нової пари. Навіть навпаки: співак завів собі дітей від сурогатної матері і з тих пір не дав жодного приводу для пліток про свої амурні пригоди.

Водночас, і Алла, і Філіп, у своїх інтерв'ю, незалежно одне від одного, розповідали, як вона чекала від нього дитину, і як важко переживала, коли стався викидень. Однак більше ні з однією жінкою він не наважився повторити цей шлях.

Не так давно, вже на початку цього року, чутки про його нетрадиційну орієнтацію несподівано знайшли підтвердження. Філіп забув заблокувати свій телефон, і всі побачили у нього на заставці красивого м'язистого хлопця. Кіркоров ніяк не став це коментувати.

А ось Алла Борисівна одного разу дала вельми двозначну відповідь на запитання однієї з журналісток, чому Кіркоров і Басков ділять одну гримерку на двох.

"Ну, у них один напрям... Музичний", - відповіла Примадонна.

Тим не менш, спыльний знайомий двох зірок якось розповідав в інтерв'ю, що йому випало ночувати в одному будинку з Пугачовою і Кіркоровим під час їхньої шлюбної ночі. Чоловік каже, що стіни в будинку здригались усю ніч. Хоча, можливо молодята просто гралися в хованки. Зірки, вони такі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ