Today.ua

Пугачова заради своєї подруги Вайкуле скоїла непоправне

Алла Пугачова, вперше за багато років, порушила міцну традицію, яку вона сама ж і встановила у своїй родині. Примадонна пішла на безпрецедентний крок заради Лайми Вайкуле, яка вчора відкривала своїм великим "сольником" концертну весну у Державному Кремлівському палаці.

Алла Пугачова, звичайно, не могла пропустити виступ своєї щирої подруги і відвідала концерт. У своєму Instagram її чоловік Максим Галкін розмістив відео, як Примадонна, сидячи в ложі для почесний гостей, підспівує 65-річній подрузі.

" Буду ждать тебя всю жизнь под рябиной. Только ты живым вернись, мой любимый", - натхненно співає Пугачова, повторюючи слова за Лаймою Вайкуле.

При цьому вона не відразу помітила, що Максим її знімає, а помітивши, повернулася до нього і стала співати вже для чоловіка. "Тольки ты живым вернись, мой любимый", - вийшло вже як звернення до Максима Галкіну.

Примітно, що заради концерту улюбленої подруги Алла Пугачова зрадила багаторічній сімейній традиції, яку вона сама й запровадила. Щорічно в першу неділю березня Алла Пугачова (ні-ні, не йде у лазню) збирає своїх рідних та найближчих друзів у себе вдома. Так вони святкують прихід весни. Проте цього разу концерт улюбленої подруги припав якраз на першу неділю, і Пугачова обрала подругу.

Втім, вони могли після виступу ще встигнути приїхати до Примадонни додому , щоби доторкнутися до традиції.

Між іншим, останнім часом на зірку ополчилося багато артистів. Кажуть, що Алла Пугачова "поховала" кар'єру не одного співака-початківця, так й зараз ще намагається зжити зі сцени неугодних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ