Today.ua

Алла Пугачова приготувалася до смерті і купила місце на кладовищі

Алла Пугачова, незважаючи на її прагнення залишатися енергійною і молодою, виявляється, вже давненько подбала про місце для себе на кладовищі. Співачка придбала відповідний шматочок землі на одному з ізраїльських некрополів.

З вигляду це кладовище – нічим не примітне місце поховання іудеїв. Але, подейкують, що пропуск в це місце вічного спокою доступний лишень дуже багатим людям. Місця тут коштують нечувано дорого і по кишені лише мільйонерам. Втім, Пугачова до таких і належить.

А все тому, що хтось із підприємливих іудеїв розпустив слух, що нібито саме з цього місця почнеться Страшний суд. Однак його привабливість не в тому, що тутешні "мешканці" будуть у цій черзі першими, а нібито в тому, що всі, хто тут похований, непідсудні, а отже, всі підуть прямісінько в рай. Мабуть, у Господа теж є щось на зразок VIP-зони.

Легенда прижилася, і зараз місця на цьому елітному кладовищі користуються шаленим попитом і вартують неймовірно дорого. І нібито саме там придбала собі кілька квадратних метрів Алла Пугачова.

До речі, парапсихолог розповіла про причину, через яку Алла Пугачова останнім часом перестала ходити на похорони своїх друзів і відвідувати поминальні заходи. Виявляється, вона просто боїться бачити мертвими своїх ровесників, людей свого покоління, бо це неминуче наштовхує її на думку про те, що і їй, можливо, залишилося недовго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ