Today.ua

Пугачова з'явилася на людях в інвалідному візку: шанувальники зірки стурбовані не на жарт

Алла Пугачова стривожила своїх шанувальників несподіваною появою в інвалідному візку. Причому сталося це на очах у тисяч свідків під час спільного концертного номера Алли Пугачової та Валерія Леонтьєва.

Дві зірки, які обоє вже розміняли по восьмому десятку, одночасно з'явилися на сцені в інвалідних візках. Леонтьєва вивіз на сцену Микола Басков. А Пугачову, як і слід було очікувати, вірний чоловік Максим Галкін. І Пугачова, і Леонтьєв тримали в руках тростини, на які зазвичай спираються при ходьбі літні люди. При цьому у Пугачової ще й помітно трусилася голова.

"Пізно, зустрілись ми з тобою пізно...", – заспівав Леонтьєв.

"Краще пізно, ніж ніколи", - заперечила йому Примадонна.

Так, сидячи в інвалідних візках, вони й доспівали цю пісню. А наприкінці обидва дружно встали з візочків, показавши глядачам, що, незважаючи на свої 70 років, вони ще здатні пересуватися самотужки.

Зал викупав своїх улюбленців в оваціях. Оцінили креатив і підписники в Instagram, куди потрапило це відео.

"Будьте здорові, живіть довго і радуйте нас!", "Дякую за творчість! Здоров'я всім нам! Здоров'я нашим улюбленим!!! Ми щасливі, що Ви у нас є!", "Живіші за всіх живих!", "Кращі!Здоров'я,довголіття","Ви супер і завжди в тренді....))", "Молодці Легенди", "Легендарна і Легендарний обох я люблю,люблю!", "Молодці! Вітаю! З гумором у вас все ОК! Так тримати!", - прокоментували фоловери креатив від своїх кумирів.

Окремі компліменти дісталися Валерію Леонтьєву, який учора відзначив свій 71-й день народження.

"З Днем Народження неповторний Валерій Якович! Браво Валерочка", "З днем народження, ви найулюбленіший артист", "З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ,улюблений, неповторний Артист,довгих років і міцного здоров'я", - написали шанувальники співака.

https://www.instagram.com/p/B95LEVElAXu/

Тим часом, цей креатив, на жаль, може виявитися пророчим. Адже нещодавно стало відомо, що в січні Валерій Леонтьєв переніс операцію на спині. І хоча артист потроху відновлюється, у нього є проблеми з опорно-руховим апаратом. На жаль, не щадять роки і Примадонну. Зокрема Максим Галкін розповів про те, що Алла Пугачова заробила собі букет хвороб ще в молодості, виступаючи перед ліквідаторами катастрофи у Чорнобильській зоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ