Today.ua

Пугачова ледь не загинула під колесами автобуса: всі деталі

Нещодавно популярний композитор і співак Ігор Ніколаєв відзначив ювілей -  йому виповнилося 60 років. В інтерв'ю ЗМІ Ніколаєв згадав, як ледве не загинув під час свого дня народження, коли погодився на прохання, яке озвучила співачка Алла Пугачова.

Як розповів Ігор Ніколаєв, одного разу напередодні дня народження до нього приїхала Алла Пугачова з проханням: «Покатай мене!»

«Я здивувався: « На чому? У мене ж ні машини, ні навіть велосипеда... ». А вона:« А що є? »-« Санки!»-« Дуже добре!». І Пугачова, прямо в песцовому кожушку, сіла в санки. Спочатку я катав її по двору, а потім виїхав на вулицю. Почав перебігати дорогу, а там була "залисина" без снігу, сухий асфальт. Санки стали прямо посеред дороги. І в цю секунду бачу, як на нас летить автобус », - згадав Ніколаєв.

Артист додав, що різко зупинитися на засніженій дорозі автобус не міг, але, на щастя, сяк-так намагався гальмувати, притискаючись до заметів, а він і Пугачова стояли, як вкопані, і дивилися.

"Зупинився автобус всього в парі метрів від нас. Водій з інструментом в руках вискочив явно з наміром нас побити. Тут Алла і це геніально! - знімає шапку. Шофер побачив гриву волосся, яку вже знала вся країна, і в нього забракло слів. А Алла каже: «Все, Ігор, санки нам тепер не знадобляться, тепер нас хлопець покатає». Очманілий водій киває.  Ми залізли в автобус, водій за нами шокований, і ми зробили кружок навколо мого району », - також розповів Ігор Ніколаєв.

Але на цьому історія не закінчилася.

«Вилізли ми з автобуса біля кіоску« Союз друк », і тут Алла запитує:« Ігор, що ж тобі подарувати? За сахалінським часом твій день народження вже настав...». А біля кіоску стоїть алкаш в кожушку і дістає з-за пазухи маленьку дворняжку зі словами:« Купіть цуценя!». Алла сміється:«Ось тобі подарунок!». Цю собачку моя старша донька Юля (їй тоді було років сім) назвала Ладою », - поділився Ніколаєв.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, як Алла Пугачова використовує "ефект омолодження".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ