Today.ua

Прикрившись куцим віником, Волочкова засвітила те, що у неї між ногами

Анастасія Волочкова розважила публіку черговим своїм оголеним відео. Знову – із бочки з крижаною водою. Дрес-код у балерини для таких випадків незмінний – дубовий віник, яким вона старанно прикриває причинні місця. Однак цього разу щось пішло не так: чи то віник занадто куцим виявився, чи то Анастасія підняла його надто високо.

Волочкова вирішила поділитися своїм черговим рецептом профілактики коронавірусу. Забігаючи наперед скажемо, що від зараження вірусом метод, звичайно, нікого не вбереже, однак може зміцнити імунну систему, а відповідно, хворий буде переносити хворобу набагато легше.

Стоячи на вулиці в бочці з крижаною водою, Анастасія Волочкова розповіла, що вона постійно практикує контрастні процедури: після парилки в лазні – крижану купіль.

"Відмінний засіб профілактики коронавіруса це російська лазня. І звичайно ж крижана купіль", - розповіла балерина.

При цьому Волочкова, однією рукою притримуючи віник, що прикривав її принади, іншою намагалася зламати крижану кірку, що утворилася в бочці. Проте Анастасія не виглядала замерзлою. Навпаки, розпарена перед цим в лазні, вона кольором шкірних покривів нагадувала здорового рожевого дощового черв'яка.

Нарешті їй вдалося зламати лід і, тримаючи в руках крижинки, балерина присіла в бочці й відразу ж звідти випірнула.

"Дико холодно! Але зате запорука здоров'я", - тремтячим голосом повідомила Анастасія.

https://www.instagram.com/p/B-NPjEKodwe/

При цьому замерзла балерина вже, очевидно, від холоду погано координувала свої рухи, тому що рука з віником поповзла вгору, на мить відкривши глядачеві те, що між ногами у зірки. ВОНО було такого ж рожевого кольору, як і все тіло. Ось тепер і мучся у здогадах: чи там були рожеві трусики від бікіні, чи взагалі не було нічого.

Нагадаємо, у Волочкової з'явилася грізна суперниця, яка теж стала вражати шанувальників своїм шпагатом. Так, на одному з недавніх фото покрасувалася потужним шпагатом співачка Ані Лорак. Отже, втрачає Анастасія Волочкова монополію на свою фішку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ