Today.ua

Прес-секретар Путіна Пєсков заразив дружину Навку кепською хворобою: “Він приніс з роботи“

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков приніс своїй дружині кепську хворобу Через це обоє потрапили до лікарні. Йдеться про інфекцію COVID-19.

За інформацією, яка стала доступною пресі, І чоловік, і дружина зараз перебувають у лікарні. Щоправда кажуть, у неї хвороба протікає легше, ніж у нього. Своє захворювання на коронавірус підтвердив і сам Дмитро Пєсков.

"Так захворів. Лікуюся", - лаконічно відповів прес-секретар глави РФ на запитання журналіста Іnterfax.

Його дружина Тетяна Навка виявилася більш говіркою. Вона сказала, що коронавірус у них обох протікає в не дуже важкій формі. Проте вони обоє прийняли рішення лягти до лікарні, щоби не піддавати ризику своїх домашніх. Навка припускає, що саме чоловік приніс цю біду в дім, тому що всі решта суворо дотримуються умов самоізоляції і вже тривалий час із дому не виходять. Із зовнішнім світом контактував лише Дмитро Пєсков. Він регулярно ходив на роботу.

"Швидше за все, це від нього, адже він перший захворів. Він приніс з роботи", - поділилася своїми міркуваннями Тетяна Навка.

При цьому деякі журналісти пригадали, що на нараді президента Путіна з главами регіонів, яка проходила ще 8 квітня, Пєскова бачили із зеленим бейджем на піджаку. Це був AirDoctor Portable – широко розрекламований блокатор вірусів. Нібито цей блокатор запобігає проникненню різних бактерій і вірусів у дихальні шляхи. Але, як показав досвід президентського прес-секретаря, це диво виявилося неефективним.

Багатьох, звичайно, цікавить питання, коли Дмитро Пєсков контактував зі своїм патроном. Кажуть, що востаннє президентський прес-секретар публічно з'являвся на нараді у Путіна, яка відбулася 30 квітня. Очевидно, тоді ще у нього COVID-19 не було виявлено, адже, як розповідав сам Пєсков, до президента тепер може потрапити лише чиновник, у якого негативний тест на коронавірус. Втім, останнім часом російський гарант проводить усі свої наради в режимі онлайн.

Нагадаємо, вчені засмутили ще одним тривожним прогнозом, пов'язаним із наслідками від захворювання на коронавірус. Є припущення, що він може негативно впливати на репродуктивну функцію жінок, аж до безпліддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ