Today.ua

З'явилася інформація, як у день виборів проходить опитування від президента Володимира Зеленського

Вже є інформація, яким чином проходить опитування від президента Володимира Зеленського паралельно процесу місцевих виборів. Громадський рух "Чесно" опублікувало фото проведення опитування і коментарі до нього з виборчого округу №208 в Чернігівській області, де сьогодні разом sз місцевими виборами відбуваються  довибори в парламент по мажоритарному округу.

Довибори до Верховної Ради на Чернігівщині знадобилися після того, як в травні нинішнього року загадково загинув народний депутат від тутешнього округу Валерій Давиденко. До речі, по цьому округу балотується лідер радикалів Олег Ляшко, який в минулому році разом зі своєю партією не потрапив Верховної Ради.

Однак повернемося до опитування. Волонтери в білих накидках знаходяться поза стінами виборчої дільниці, на вулиці (благо, зараз ще не зима, і на вулиці доволі стерпна температура, - авт.). Вони кажуть, що нікого не змушують відповідати на запитання. Люди підходять добровільно. Заповнені анкети кидають у картонний ящик, що стоїть біля стіни.

Незаповнена анкета має такий вигляд:

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вирішив паралельно з місцевими виборами провести ще й своє опитування. Для нього було обрано п'ять актуальних питань, за якими, як вважає гарант, влада хотіла би почути думку людей. Незадовго до виборів Зеленський озвучив ці питання в ефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ