Today.ua

Після публікації про чоловіка Софія Ротару зникла з Мережі: шанувальники зірки б'ють на сполох

Софія Ротару перестала виходити на зв'язок зі своїми шанувальниками. Вона не з'являється ніде в Мережі, не була помічена у виступах, і про неї немає ніде ніяких нагадувань. Шанувальники 72-річної співачки б'ють на сполох. Вони підозрюють, що родичі зірки приховують від усіх її серйозну хворобу.

Остання публікація в Instagram Софії Ротару була зроблена 20 січня, в день народження її покійного чоловіка Анатолія Євдокименка.

"Назавжди зі мною", – написала Ротару поруч із чорно-білим знімком чоловіка, який пішов з життя ще в 2002 році.

https://www.instagram.com/p/B7iVMDnnN07/

Це фото, а також відсутність будь-яких звісток серйозно налякали шанувальників співачки. Вони не знають, що й думати, а сім'я Ротару зберігає мовчання. У Мережі стали згадувати ознаки нездужання артистки, які вже не раз давали про себе знати. Незважаючи на те, що Софія Михайлівна в свої 72 виглядає так, як інші жінки у 45, говорити, що вона здорова не доводиться. Так, кілька місяців тому артистка знепритомніла прямо на сцені.

Дехто стверджує, що всі нездужання і непритомність співачки пов'язані з її надзвичайно молодим виглядом. У Мережі пройшов слух, що нібито Софія Ротару носить на обличчі силіконову маску, що приховує всі дефекти немолодої шкіри, а вже поверх цієї маски нібито наноситься шар гриму. Через те, що шкіра обличчя зовсім не дихає, у неї, мовляв, трапляються запаморочення.

Чи так це насправді, не знає ніхто. Швидше всього, що не так. Тим часом, знавці кажуть, що на обличчі співачки видно сліди втручання пластичного хірурга. Правда, якщо прийняти версію з пластичним хірургом, то їй дістався дуже вправний фахівець, який зумів зберегти її оригінальну красу, не перетворивши на ще одну співачку з клоунською уніфікованою зовнішністю, яких зараз хоч греблю гати.

Нагадаємо, в одному зі своїх виступів на корпоративі Софія Ротару потрапила в страшний конфуз через фонограму. Виявилося, що в запису Ротару виконує пісню з чоловіком, а на корпоративі вона була сама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ