Today.ua

Пора платити за рахунками: Ольга Бузова опинилася в центрі чергового скандалу

Ольга Бузова настільки популярна зараз, що це навіть заважає зірці платити по рахункам. Понад 10 тисяч рублів вже заборгувала Бузова керуючій компанії. Співачка неохоче платить за свою квартиру в Санкт-Петербурзі. За інформацією, опублікованою на сайті регіонального відділення ФССП, Бузової треба віддати судовим приставам 10 662 тис. руб. 13 копійок.

"Може, вона і не знає, що за будинок треба платити", коментують такі дії Бузової в телеграм-каналі Mash.

Ймовірно, Ольга Бузова занадто зайнята новою покупкою - квартирою в елітному районі на заході Москви за 120 мільйонів рублів площею 200 квадратних метрів. Бузова зібралася вже робити ремонт у новій житлоплощі. Артистка збирається сама контролювати весь процес робіт, які будуть проводиться в її новому житлі. А поки що її нинішня квартира залишається без вкладень за комунальні послуги. Також відомо, що Бузову зараз розшукують комунальники, які хочуть стягнути з неї кругленьку суму. Їм би поквапитися, адже днями Ольга Бузова повідомляла, що збирається полетіти на Балі на зимові канікули і пробути там цілий місяць. Співачка додала, що планує відпочивати в компанії свого коханого, ім'я якого вона залишила в таємниці.

Раніше ми повідомляли про те, що Ольга Бузова зараз одна з найпопулярніших і високооплачуваних зірок російської естради.

Крім того, Оля Бузова йде з проекту "Дом-2". Замість Бузової на телешоу буде працювати актриса і ведуча Яна Кошкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ