Today.ua

Поміняла доньку на “сина“: Успенська знайшла заміну доньці-втікачці

Любов Успенська, яка ще недавно заливалася сльозами через свою невдячну дочку, схоже, знайшла собі розраду. Свої, до кінця не реалізовані, материнські почуття 66-річна королева шансону тепер відточує на "сині".

Правда, 28-річний Леван Кбілашвілі, чия зірка зійшла на співочому небосхилі у сьомому сезоні "Голосу", не доводиться кровним родичем знаменитій співачці, але це справи не міняє. Адже, як відомо, чужих дітей не буває.

Любов Успенська явно взяла шефство над гарячим "сином гір". Співачка бере його з собою на всі гастролі і не дає зачахнути молодому таланту. Адже історія знає чимало випадків, коли навіть найталановитіші співаки, блиснувши один раз на небосхилі, йшли в небуття разом із сезоном проекту, який їх відкрив.

Проте Любов Успенська явно стурбована просуванням молодого обдарування. Так, нещодавно він похвалився, що їде з гастролями в Україну. Причому натякнув, що ці гастролі стали можливими завдяки дивовижній жінці на ім'я Люба". Звичайно, не виключено, що в житті молодого грузина можуть бути іще жінки з таким іменем, проте спільні фото, які Леван публікує у своєму Instagram, не залишають сумнівів. Це та сама Люба, яка ще недавно лила сльози через невдячну доньку. Причому на деяких знімках Успенська і Кбілашвілі демонструють явно не лише ділові відносини.

Втім, це їхня особиста справа. Обоє вони вже давно дорослі люди: Любі – 66, та й 28-річний Леван вийшов із дитинства десять років тому. Якщо почуття справі не заважають, а навіть навпаки, то чому б і ні. Тим більше, що співачка останнім часом просто розцвіла: пострункішала, покращала і стала більше зніматися в провокаційних фото.

Так, днями Любов Успенська розмістила в своєму Instagram фото, на якому вона позує без спідньої білизни, млосно закинувши голову і прикривши очі. Шанувальники визнали, що співачка виглядає на знімку дуже сексуально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ