Today.ua

“Показала всю сутність Темного Фенікса“: Джамала на підлозі у вітальні показала розкішний бюст

Джамала напередодні Нового року віддалася роздумам про майбутнє свято, вона поділилася своїми думками про те, де і з ким краще зустрічати прихід Нового року.

Співачка розмістила в своєму Instagram досить незвичне, як для неї, фото. Дівчина напівлежить на підлозі у вітальні, спершись на м'яке крісло, що стоїть поруч. Вона явно розслаблена, і в очах читається задума. На плечі Джамала накинула довгий темний кардиган, а під нього наділа короткий топ, який вигідно підкреслює її пишний бюст.

"Вважаю, що святкування Нового року не повинно відбуватися тільки в колі сім'ї. Це ж не релігійне свято. Мені здається, навпаки – чим веселіше, гучніше, з новою компанією, тим крутіше! Що думаєте? А як ви святкуєте?" – звертається  співачка до своїх шанувальників.

У коментарях багато хто потримав Джамалу. Виявляється, далеко не всі українці вважають Новий рік сімейним святом і теж воліють зустрічати його в галасливих компаніях, де веселощі ллються рікою.

"Приєднуюсь. Різдво повинні святкувати з нашими батьками, родичами, бабусями і дідусями", - підтримує Джамалу одна з її шанувальниць.

"А я якраз вважаю, що 00:00 потрібно зустрічати вдома з сім'єю. Потім вже можна кудись піти, якщо є бажання", - заперечує їй чоловік.

"НГ пофіг як, головне шоб зранку встигнути об'їздити всіх своїх родичів подарунками зарядити. А взагалі найбільше подобаються корпоративи. У мене сьогодні", - пише ще один шанувальник співачки.

Деякі коментатори "відхилилися від теми" і звернули увагу на саму співачку, яка на цьому фото вийшла вельми спокусливо.

"А фотка залікова. Подобається, коли ти показуєш сутність Темного Фенікса. Бо ти так ретельно ховаєш цю свою темну енерджі", - пише чоловік.

https://www.instagram.com/p/B6m1GXsp-Tt/
Нагадаємо, на одному зі "сліпих прослуховувань" в "Голос. Діти" Джамала несподівано зізналася, що в дитинстві її часто кривдили через те, що вона була "не така як всі". Одноліткам не подобалося, що дівчинка співає, і її навіть одного разу побили за це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ