Today.ua

Поки Володимир на роботі: Олена Зеленська завела собі нового друга

Олена Зеленська завела собі нового друга. Можливо, вона намагалася це приховати від чоловіка, який вічно пропадає на роботі, проте все таємне стає явним. Втім, усе, що оприлюднено в Instagram, таємним бути не може.

Отже, Олена Зеленська зізналася, що в неї є друг. Як з'сувалося, він з'явився у неї набагато раніше, ніж її чоловік став президентом, тобто під час їхньої роботи в студії "Квартал 95". Однак він і тоді вічно був на роботі. Не дивно, що молода симпатична жінка захопилася. Це захоплення, за її ж зізнанням, триває вже двадцять років – половину її життя.

"Для мене це – половина життя. Для нього мить. Найкрасивіший з усіх. Я бачила багатьох, але завжди люблю повертатися до нього", - інтригує президентська дружина.

Вона також пише, що цей загадковий друг одразу прийняв її без упереджень – такою, якою вона була.

"Той, хто з першого дня прийняв мене такою, як я є, і подарував безліч щасливих моментів... З Днем народження тебе, мій друже! Як тебе не любити, якщо ти мій?" – пише перша леді.

Поряд із цими одкровеннями – знімок Києва. Фото зроблено з точки, звідки відкривається красивий панорамний краєвид на українську столицю. Отже, як з'ясувалося, так неординарно дружина президента привітала з Днем народження Київ.

При цьому вона також не забула про рідний Кривий Ріг, попросивши його не ображатися. Адже він у ці дні також відзначає своє 245-річчя.

"Кривий Ріг, дорогий, не ображайся! Ти теж ювіляр (245 – не жарти). Привітаю особисто, коли приїду. Родичів можна тільки так вітати!" – звернулася Олена Зеленська до рідного міста.

Її пост дуже сподобався киянам і не лише їм, зібравши відразу під собою багато коментарів. Підписники вітають першу леді з днем народження її друга і також бажають улюбленій столиці миру і процвітання.

"Вітання з Миколаєва ??? будьте здорові??", "Я з Кривого Рогу, і мені дуже приємно читати цей пост❤️❤️❤️❤️❤️. вітаю Вас і столицю з днем міста!!!", "З Днем народження, улюблене місто!", "Дуже зворушливо", "Вітаю!!! З привітом із Сибіру!", "Дуже круто! Вітаю! Ви гарно пишете і говорите. І дивитися на вас дуже приємно завжди", "Так може писати тільки справжня людина. Щастя Вам, Кривому Рогу криворіжцям, всій Україні та усьому Світу", - пишуть у коментарях до посту Олени.

Нагадаємо, днями Олена Зеленська привітала українців із Днем вишиванки, знявшись разом із президентом у вишитому українському одязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ