Today.ua

Поки Бабкіна була в комі, її сина теж рятували від смерті: несподіване зізнання співачки

Син Надії Бабкіної, Данило, виявляється, теж був тяжко хворий одночасно з матір'ю. Про це розповіла сама співачка в ефірі шоу "Сегодня вечером", яке записав із нею Максим Галкін.

Нагадаємо, Надія Бабкіна потрапила до лікарні у важкому стані, із двосторонньою пневмонією, 1 квітня. Практично відразу після матері підхопив коронавірус і її син. Його відвезли до лікарні в Лапіно. Хвороба у 45-річного чоловіка протікала важко. Він, також як і мати, тривалий час балансував між життям і смертю.

"Дуже важко хворів. Лежав три тижні. У нього почорніли руки, не знаю чому... Щось від лікування. Але я так вдячна лікарям", - зізналася Бабкіна.

Отже, їхня сім'я за цей період пройшла через важкі випробування. Якби не всі сили, які були кинуті лікарями на порятунок матері і сина, сім'ю народної артистки могло би спіткати величезне горе, вона позбулась би відразу двох людей.

До речі, Надії Бабкіній медики не говорили правди про її стан. Адже практично два перші тижні її життя висіло на волосині. Лише коли небезпека для життя минула, і співачку переводили з реанімації у звичайну палату, лікарі зізналися, що давали співачці всього п'ятивідсотковий шанс на те, що вона вибереться.

Проте воля до життя у зірки виявилася сильнішою за хворобу. Ну і, звичайно, не можна забувати про те, що для її порятунку були задіяні найдорожчі і найкращі послуги російської медицини. Навіть доглядальниця перебувала при ній цілодобово і в усьому їй допомагала впоратися з недугою.

І все ж, у період її хвороби, лікарі нікому не відкривали всієї правди про стан здоров'я співачки. Тоді говорили про поразку 60% її легенів. Проте вже пізніше, після виписки з'ясувалося, що пневмонія зачепила цілих 80%. І все-таки, співачка зуміла вижити, як і її єдиний син Данило.

Зараз зірка активно відновлює свої медійні позиції. Вона вже знялася в декількох телешоу і навіть побувала в рідному театрі, де обговорила концепцію нового спектаклю. Втім, чи зможе сама Надія Бабкіна співати зі своїми колегами – теж питання. Поки у лікарів немає однозначної відповіді, чи зуміє співачка після такої хвороби відновити свій голос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ