Today.ua

Жигунов побив Заворотнюк: подруга акторки втомилася від брехні і розповіла правду

Анастасія Заворотнюк поки знаходиться на лікуванні в клініці. Її подруга вирішила розповісти інтимні подробиці життя акторки з її попереднім залицяльником.

Як відомо, раніше зірка серіалу "Моя прекрасна няня" зустрічалася з колегою два роки, а після, пішла від нього. Роман Анастасії Заворотнюк з Сергієм Жигуновим обговорювали в ЗМІ дуже довго, але потім актриса залишила свого коханого, як виявилося на те були свої причини. Режисер Наталя Бондарчук розповіла, що актор був грубий зі своєю коханою і навіть піднімав на неї руку.

Заворотнюк не стала терпіти рукоприкладства і пішла від Жигунова, але дуже страждала з цього приводу.

"Настя – неймовірно сильна людина. Вона не захотіла терпіти таке поводження з нею і пішла",– поділилася Наталя Бондарчук.

Також режисер дуже переживає за стан Заворотнюк. Наталія повідомляє, що тільки погані новини зараз приходять про самопочуття Анастасії. Адже зовсім недавно з'явилася інформація про те, що акторку паралізувало, і вона до кінця життя буде пересуватися тільки на інвалідному візку. Крім того, користувачі мережі вважають, що Заворотнюк нічим серйозним не хвора, а її сім'я тільки піариться на хворобі актриси.

Раніше ми повідомляли про те, що Анастасія Заворотнюк паралізована на все життя і вона тепер буде пересуватися на інвалідному візку. Не минуло багато часу, як в мережі з'явився офіційний відповідь від сім'ї хворий на рак актриси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ