Today.ua

Погана новина для власників ГБО: автогаз почав дорожчати

За минулі святкові вихідні (з 8 по 12 травня) вартість автогазу на українських АЗС збільшилася на 5-20 копійок за літр. Зараз середня ціна палива для машини з ГБО – 8,24 грн за літр.

Помітніше всього (на 20 копійок за літр) вартість автогазу збільшилася на заправках мережі «Фактор». Однак, там цей вид палива продовжує залишатися одним з найбільш дешевих – 7,30 грн за літр. Ціна дуже приваблива.

На 20 копійок за літр подорожчав автогаз і на станціях мережі «Рур Груп». Там тепер один літр палива для авто з ГБО коштує 8,39 грн.

У мережах Chipo, SUN OIL, Mango і Motto автогаз подорожчав на 5-15 копійок за літр. На заправках мережі WOG автогаз подорожчав на 2 копійки за літр.

Раніше експерт по паливному ринку Володимир Шульга спрогнозував, що роздрібна ціна на скраплений газ може опуститися до 5,50 грн за літр, якщо не відбудеться яких-небудь форс-мажорних подій. При цьому він вважає, що ціни на автогаз можуть збільшитися після відміни карантину, коли українці стануть частіше заправляти машини з ГБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ