Today.ua

Співачка MARUV потрапила в поліцейський відділок – дожилася зірка

MARUV, яка місяць тому стала жертвою пограбування, довелося сьогодні відвідати поліцейську ділянку. Анну Корсун (так звуть зірку по-справжньому) запросили в Шевченківське управління поліції для упізнання.

У січні цього року співачка поскаржилася, що невідомий грабіжник проник в її автомобіль і вкрав звідти сумку з цінними речами. За зізнанням самої дівчини, в сумці були гроші, коштовності, новорічні подарунки, а також всі її документи. Загалом, як потім підрахували, там було матеріальних цінностей на суму 2 372 754 гривні.

Невідомий злодій розбив скло в її припаркованому автомобілі і таким чином витягнув сумку. Анна у своєму зверненні до шанувальників і не лише до них просила допомогти їй у розшуку заповітної сумки, бо в ній були речі, які представляють не лише матеріальну цінність.

Співачка, звичайно ж, відразу звернулася в поліцію, проте особливої надії на те, що речі будуть знайдені, не мала. Адже знайти злодія у величезному Києві – завдання не з легких.

І все ж, столичним поліцейським вдалося вийти на його слід. Грабіжника знайшли і затримали. Ним виявився 40-річний іноземець. Йому вже навіть обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом виходу під заставу в сумі 600 тисяч гривень.

А MARUV запросили в поліцейське відділення, аби упізнати, а заодно й забрати частину речей, які були в неї вкрадено. Інші речі їй повернуть після того, як з ними будуть проведені всі необхідні експертизи.

Обрадувана зірка була так задоволена, що навіть записала прямо в поліцейській дільниці звернення із вдячністю поліцейським, а також із порадою співгромадянам, які можуть стати жертвою грабіжників.

"Всім привіт. З вами MARUV. У січні сталося так, що мене пограбували. Але мені дуже пощастило. І наші правоохоронні органи знайшли цього чоловічка і повернули мені частину речей, за що велике їм спасибі. А вам на майбутнє - будьте уважні і обов'язково пишіть заяву, якщо вас пограбували, тому що цих людей можуть знайти і повернути вам ваші речі", - каже Анна Корсун.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=379B2Lsj-q4&feature=emb_logo

Нагадаємо, не так давно MARUV поділилася зі своїми підписниками гарячими фото в бікіні. Дівчина знялася, лежачи на дивані у червоному світлі лампи. Вийшло дуже привабливо та сексуально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ