Today.ua

Переполох у російському шоу-бізнесі: Бузову вже вдруге назвали найсексуальнішою зіркою

Ольгу Бузову знову назвали найсексуальнішою в російському шоу-бізнесі. Такий почесний титул співачці і ведучій уже другий рік поспіль віддають читачі "Комсомольської правди".

Бузова впевнено випередила в рейтингу сексуальності таких "сексі" як Анфіса Чехова та Віра Брежнєва, які незмінно потрапляють в топ-5 списку. Причому Ользі випадає першість вже вдруге. У 33-річної співачки і телеведучої минулий рік видався дуже насиченим і вельми вдалим. Її нові пісні незмінно відразу потрапляли в лідери музичних чартів, у неї відбувся сольний концерт у Москві, і вона вела нові телепроекти. На неї підписані десятки мільйонів шанувальників, і для багатьох із них Бузова стала іконою стилю. Тому зовсім не дивно, що всі її прихильники проголосували за красиву шоу-вумен.

Друге місце в цьому списку дісталося 36-річній актрисі Світлані Ходченковій. Вона відома не тільки своїм видатним кінематографічним талантом, але й довгими стрункими ногами, які не можуть залишити байдужими чоловіків і є предметом таємних заздрощів жінок.

На третю сходинку впевнено зійшла 32-річна красуня-співачка Поліна Гагаріна. Читачі "КП" гідно оцінили не тільки її неповторний вокал, але й завзятість, з якою співачка "зробила своє тіло" після других пологів. Поліна надзвичайно швидко відновила фізичну форму. Очевидно, не останню роль у цьому зіграли її щоденні виснажливі заняття з тренером.

37-річна білявка Віра Брежнєва опинилася на четвертому місці. Шанувальники захоплюються Вірою ще з тих часів, коли вона сяяла у "Віагрі". Однак із початком сольної кар'єри прихильників у довгоногої співачки стало ще більше.

У топ-5 найсексуальніших зірок увійшла також Анфіса Чехова. І якщо Бузова, Ходченкова, Гагаріна і Брежнєва увійшли в цю п'ятірку своїми "довгими ногами", то 42-річна Анфіса пробила собі шлях іншою, видатною, частиною свого тіла. Незважаючи на те, що телеведуча останнім часом добряче схудла, вона як і раніше залишається "у формі" і збуджує уяву своїх шанувальників.

Нагадаємо, нещодавно з'ясувалося, що Ольга Бузова так зайнята своєю кар'єрою на сцені, що їй ніколи сплачувати рахунки за комуналку. Зокрема, зірка заборгувала своїй керуючій компанії у Санкт-Петербурзі понад 10 тисяч рублів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ