Today.ua

Відсутність інтимної близькості довела Бузову до сліз: “У вас є все...“

Ольга Бузова раптом розплакалася під час зйомок передачі "Бородіна проти Бузової". Сльози градом покотилися з її очей. Таку неадекватну реакцію викликала у зірки заява одного з учасників проекту "Дом-2. Остров любви". Істерика Бузової увійшла в прямий ефір телеканалу ТНТ.

Один з учасників "Дому-2" поскаржився зірці, що у нього давно не було "чарів" (так він натякнув на інтимну близькість). Чоловік поскаржився, що позбавлений цього вже кілька місяців.

Однак жорстока Бузова, в якої завжди бод боком теплий Дава, замість того, аби поспівчувати бідоласі, обурилася. І це обурення буквально вихлюпнулося з неї сльозами.

"Тобі розповісти зараз, як люди в країні живуть? Ти з глузду з'їхав? У вас є все, море, океан, їжа, продукти. Ви з глузду з'їхали?" – не вгамовувалася ведуча, намагаючись до кінця вихлюпнути весь свій гнів на нероб "остров'ян".

Вона також нагадала учасникам проекту, що їм сьогодні невимовно пощастило. Вони живуть на острові. До них не пробереться коронавірус, і в них є все для нормального життя.

Ця репліка про відсутність інтиму так обурила Ольгу Бузову, що не давала їй спокою і після запису передачі. Співачка ще раз згадала про це в своєму Instagram, знову підкресливши, що учасники шоу там влаштувалися краще за всіх.

При цьому підписники, які стежать для дивацтвами зірки в Мережі, щиро здивувалися такій швидкій "зміні вітру" на флюгері Бузової. Адже ще зовсім недавно Ольга сама плювала в обличчя своїм голодуючим співгромадянам, приймаючи ванну з локшиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ