Today.ua

Винник довів жінок до екстазу і пристрасті: “Я хочу, щоб всі стогнали від захоплення“

Олег Винник, до якого і так вже багато українських чоловіків таємно ревнують своїх дружин, підігрів до себе інтерес привітанням "вовчицям" до 8 Березня. Співак привітав шанувальниць за лаштунками концертів.

Солодкоголосого улюбленця жінок "зловили", очевидно, коли він уже своє "відспівав" та відправлявся додому. Можливо, журналісти намагалися захопити його зненацька. Але хіба Олега Винника можна захопити зненацька у "жіночому питанні"?

"Зірки стогнали від скаженого болю", - для затравки наспівав Винник і продовжив вже не наспівуючи: - Дівчата, я не хочу, щоб зірки стогнали від скаженого болю. Я хочу, щоб всі стогнали від шаленого захоплення. Від вас, красунь, тому що сьогодні свято весни. І я хочу дуже-дуже, щоб ви були найкрасивіші, найпахучіші і найпотрібніші нам у світі, нам, чоловікам. Я такий щасливий, що я маю право вам зробити свято у ці дні. Це реальне щастя. Люблю, зі святом вас!"

Не встигло це привітання співака з'явитися в його Instagram, як тут же, закохані у свого кумира і нескінченно захоплені, фанатки заходились обсипати його подяками. Причому жодна чоловіча особина не посміла втрутитись у цей потік обожнювання зі своїми єхидними або недоречними коментарями.

"Єдине привітання, якого всі чекають", "Спасибі велике за привітання і за те, що робите нас щасливими", "Ми вас дуже любимо:))) І ми раді, що робите нас щасливими", "Олежа, я в захваті від концерту, твого голосу, темпераменту, просто вибух мозку...", "Спасибі за привітання, Олеже Анатолійовичу, ви правда людина - свято!!!", - вибухнули зустрічними захопленнями фанатки.

У всіх цих привітаннях найбільше порадувала непідробна щирість почуттів, ну і, звичайно, граматика.

"Самый лучший Пивец", - спробуй розберися, чи це про Олега Винника чи про пиво.

https://www.instagram.com/p/B9eQmEdF4Wy/

Нагадаємо, Олег Винник зізнався, що давно знає, як порадувати жінку. Він добре розбирається в подарунках, які можуть привести жінку у захоплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ