Today.ua

Помилки у макіяжі: які прийоми зістарять вас на 10 років

Сучасні тенденції макіяжу дають жінкам повну свободу дій. В цьому мистецтві більше немає певних правил, тому деякі представниці прекрасної статі допускають ряд помилок, через які вони виглядають набагато старше своїх років. Яких прийомів рекомендується уникати?

Щільний шар тону

Тональний крем – один з основних продуктів макіяжу, але деякі жінки відверто переборщують. Вони наносять на обличчя крем щільним шаром, не розтушовуючи його. В результаті виходить «маска», яка здатна візуально зістарити навіть юну особу.

Неправильно підібраний тон основи під макіяж

Тон основи під макіяж зіграє з вами злий жарт, якщо ви підберете його неправильно. Протестуйте продукт на зап'ясті, і тільки після цього робіть покупку. Якщо ви хочете створити ефект засмаги, підбирайте не надто темний відтінок. При бажанні виглядати молодше, вибирайте основу бежевого тону.

Пересушена шкіра

Професійні косметологи і візажисти радять жінкам регулярно зволожувати шкіру, і ці рекомендації засновані не на рівному місці. З роками шкіра стає сухою, і замаскувати цей недолік за допомогою тонального крему неможливо. Для зволоження використовуйте тоніки і спеціально підібрані креми. Домогтися бажаного результату допоможуть і маски, приготовані в домашніх умовах з натуральних інгредієнтів.

Невдалий макіяж здатний не тільки візуально зістарити вас, але і зробити ваше обличчя повніше. Дізнайтеся про те, як уникнути помилок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ