Today.ua

Операція змінила зовнішність Наталії Могилевської до невпізнання: шанувальники занепокоєні

Наталія Могилевська перенесла операцію і дуже змінилася зовні. Співачка з'явилася в своєму Instagram з опухлим обличчям і зовсім без макіяжу.

Наталія Могилевська опублікувала відео, в якому вона постала з опухлим обличчям. Причому припухлість спостерігається лише з одного боку. І на цій, опухлій, щоці виведено напис "хом'як". Такий вигляд завжди красивої і доглянутої співачки, яка до того ж є одним із тренерів "Ліги сміху", не на жарт стривожив її шанувальників. Вони занепокоїлися з приводу здоров'я улюбленої зірки. Хоча її підпис до фото трохи заспокоїв.

"Ніколи не сумуйте! Посміхайтесь усьому, що приносить життя! Люблю", - підписала своє відео артистка.

А коментар в кадрі і геть розвіяв тривоги фанатів Наталії та навіть трохи їх розвеселив. Співачка повідомила, що їй зробили стоматологічну операцію, і в неї після цього розпухла щока. Все було б нічого, але відсидітися вдома з такою щокою у зірки не вийде. У Могилевської намічена зустріч із командами, де повно молодих красивих хлопців.

"Загалом, я вирішила ось так креативненько проблему. Ось цим ще відрізняються творчі божевільні люди від звичайних", - підсумувала Наталія.

Втім, "звичайним" людям, судячи з коментарів до відео, такий хід теж припав до душі. Вони схвалюють винахідливість співачки, а заодно й захоплюються тим, як класно виглядає Наталя Могилевська без макіяжу.

"Наталочко, швидкого одужання! І спасибі за креатив, зараз подрузі подзвоню, дам підказку)", "Пріколістка, але тобі це пасує", "Така мила без макіяжу. Навіть опухла щічка не псує", "Наталочка без макіяжу, з щічкою, така маленька дівчинка. Хочеться взяти на ручки і сказати щось ласкаве і добре!, "Школярка", "Всім позитивчику. Майже весна", - написали користувачі в коментарях.

https://www.instagram.com/p/B8yKtApg6jm/

Нагадаємо, Наталя Могилевська нещодавно зізналася, що закохана. Однак імені свого коханого вона не називає. Каже лише, що він живе за кордоном, і поки їй доводиться розриватися на дві країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ