Today.ua

Видно всі принади: Ольга Бузова одягла вузенькі трусики заради бойфренда

Ольга Бузова, яка зараз, подібно до багатьох зіркок шоу-бізнесу, відпочиває в Таїланді, возз'єдналася зі своїм бойфрендом Давидом Манукяном.

Ольга прибула на відпочинок кількома днями раніше, а її коханий приєднався до неї лише вчора. Через це шанувальники 33-річної зірки навіть почали непокоїтися: чи не сталося непорозуміння між закоханими. Однак приїзд Давида все прояснив. Закохані, як і раніше, разом та готові насолоджуватися спільним відпочинком.

"А ось і @dava_m Для всіх, хто переживав, у нас усе добре", "Приїхав мій ням-ням", - написала Бузова у своєму Instagram в одному з коментарів.

"Зараз почнеться чмок-чмок нескінченний", - не залишився в боргу 26-річний Давид, прокоментувавши зустріч із коханою у себе на сторінці.

Ще в одному відео – Ольга купається з Давидом у басейні. На ній –яскравий купальник, розшитий паєтками.

https://www.instagram.com/p/B7NeFVIBTxi/

Напередодні приїзду коханого телеведуча приміряла його у себе в номері. Трусики в купальнику дуже відверті, приховують лише дещицю. Але шанувальники зазначили, що на стрункій фігурці Ольги Бузової вони виглядають дуже виграшно.

Нагадаємо, незважаючи на свої непогані заробітки, Ольга Бузова, виявляється заборгувала керуючій компанії із Санкт-Петербурга чималу суму комунальних платежів. Через це комунальки її розшукують, збившись із ніг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ